We live and are passionate to share real experiences through the back of a Vespa. Our mission is not only to introduce Khmer culture to the world but also to help foreign visitors “Travel Like a Local“. We will take you through Cambodia’s breathtaking landscape and immerse you in history, ways of life, rich culture, authentic food, and story insights of the places we visit, as the locals themselves may share.
We are passionate about travel, adventure and sharing our local knowledge.
Our mission is to take you off the beaten path and immerse you in places and experiences that will blow you away.
Experience the best of what the locals have to offer. Our guide will make it easy for you to get involved.
Highlights – Ride through Angkor hidden trails, South Gate & Death Gate, Bayon temple, Terrace of Elephants, Ta Prohm, and lunch at Srah Srang.
7 hours ● Everyday: 8 am – 3 pm
Highlights – Sunrise at Angkor Wat, breakfast, Angkor hidden trails, South Gate, Bayon temple, Terrace of Elephants, Ta Prohm, local lunch, local villages.
9 hours ● Everyday: 5 am – 2 pm
Highlights – Ride through picturesque countryside, visit a remote Buddhist temple, bamboo rice cake, basket weaving, ancient Angkorian reservoir, local snacks.
4.5 hours ● Everyday: 8 am – 12:30 pm
Highlights – Ride the back of a Vespa, night food tour, eat at open-air restaurant, local beer brewer, infused Cambodian rice wine, stroll at the street food market.
4.5 hours ● Everyday: 5 pm – 9:30 pm
Highlights – Ride through Siem Reap small villages, visit a remote Buddhist temple, see local life, incredible sunset view, cold beverage.
4 hours ● Everyday: 3 pm – 7 pm
Highlights – Ride to the landscape of Tonle Sap, local farms, adventure the famous Kompong Phluk, a boat trip through stilt houses, evening sunset cruise.
4.5 hours ● Everyday: 2:30 pm – 7 pm